Guruchli lag'mon-qadimgi an'analarga rioya qilgan holda bug'doy unidan tayyorlangan makaron turlaridan biri. Lag'mon yapon oshxonasining asosiy tarkibiy qismidir. Noodlelarning rangi oqdan iflos oqgacha bo'lishi mumkin va mustahkamlik yumshoq va elastik bo'ladi. Lag'mon odatda bulonda noodle sho'rva sifatida xizmat qiladi. Uni issiq yoki sovuq holda iste'mol qilish mumkin, bu uni yozda issiqlikka qarshi vosita sifatida ayniqsa qimmatli qiladi. Qoida tariqasida, u tug'ralgan yashil piyoz bilan bezatilgan. Boshqa keng tarqalgan plombalarga quyidagilar kiradi tempura, ko'pincha qisqichbaqalar, mirinva soya sousi.
Доставка по городу Ташкент
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.