Ellice rang taassurotining tavsifi
Bu o'ta chidamli krem-sochlar uchun bo'yoq, bu O'zbekistondagi barcha bo'yoq mahsulotlari orasida sharafli o'rinni egalladi. Axir, bu yorqinlik va ranglarning xilma-xilligini yuqori sifat bilan birgalikda taqdim etadi. Ushbu mahsulotda siz istagan barcha narsalar mavjud: boy rang, chiroyli porlash, mukammal chidamlilik, g'amxo'rlik xususiyatlari. Bundan tashqari, yoqimsiz hid yo'q, bo'yoq sochlarni quritmaydi va uning tuzilishini o'zgartirmaydi.
Mahsulot INCOLOR (Bolgariya) mutaxassislari tomonidan rangning to'yingan bo'lishiga va uzoq vaqt beg'ubor bo'lishiga imkon beradigan eng yangi, noyob formulalar asosida yaratilgan. Taqdim etilgan palitrasi har qanday ko'rinishni o'zgartirishi mumkin, bu eng hayoliy tasavvurlarni amalga oshiradi. Mutaxassislar uch yil davomida soyalarda ishladilar va bu jarayonga koloristlar bilan malakali stilistlar, dermatologlar va kosmetologlar bilan kimyogarlar jalb qilindi.
Zaytun, moringa va atirgulning tabiiy yog'laridan iborat kompleks sochlarni bo'yash, namlash va ozuqaviy moddalar bilan to'yinganligini ta'minlaydi. S vitamini rang kuchaytirgich bilan birgalikda ranglarning to'yinganligi va ranglarning barqarorligi uchun javobgardir.
Qanday foydalaniladi: 3%, 6%, 9% va 12% oksidlovchi losonlardan foydalaning (Ellice OXY Professional). Aralashma nisbati 1: 1. Quritilgan sochlarga surting. EHM vaqti 30-45 minut. Ta'sir vaqtidan keyin sochlarni iliq suv bilan yaxshilab yuving va bo'yalgan sochlar uchun Ellice Shampoo Professional.
Asl bazadan quyuqroq rang berish paytida 3% oksidlovchi losondan foydalaning.
Ohangni ohangda bo'yash uchun 6% oksidlovchi losondan foydalaning, 1 tonna zajigalka yoki kerak bo'lsa oq sochni yoping.
1-2 soyani engilroq bo'yashda 9% oksidlovchi losondan foydalaning.
2-3 ta soyani engilroq bo'yashda 12% oksidlovchi losondan foydalaning.
Ildizlardan orqaga qarab, sochni butun uzunligi bo'ylab bo'yashni boshlang. 10-15 daqiqadan so'ng bo'yoqni ildizlarga surishni davom eting.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.