Ichki tozalashni rag'batlantiradi, metabolizmni rag'batlantiradi, jismoniy va aqliy faollikni oshiradi, antioksidant xususiyatlarga ega. Ushbu choydan doimiy foydalanish tanani shamollash va grippdan himoya qiladi, ko'plab surunkali kasalliklarning paydo bo'lishining oldini oladi. Bunday ichimliklar uchun noyob piramidalarning shakli choy barglari va o'tlarini ochishga yordam beradi va choy ichishni qulay, mazali va foydali qiladi.
40 g (har biri 2 g dan 20 ta piramida)
Rossiyada ishlab chiqarilgan
Hayotni orqaga qaytarib bo'lmaydi, vaqtni bir lahzaga ham to'xtatib bo'lmaydi. Ammo qarish jarayonini sekinlashtirish va tanani salbiy omillarning kundalik ta'siridan himoya qilish bizning qo'limizda: iqlim sharoiti, quyosh faolligi, chiqindi gazlar, sanoat korxonalari chiqindilari va elektromagnit nurlanish.
Yashil oltin choy ichimligi tarkibiga maxsus o'simliklar - tabiatning "yashil oltini" kiradi. Ular tanaga yoshartiruvchi ta'sir ko'rsatadi va ajoyib farovonlik beradi. Kuril choyi va kızılcık zararli moddalarni olib tashlaydi va metabolik jarayonlarni normallantiradi. Va limon qobig'i va zanjabilning yangi eslatmalari choyni uyg'otuvchi xushbo'y hid va boy ta'm bilan to'ldiradi.
Kimdan?
Mazali choyni sevuvchilar uchun.
Salomatlik haqida qayg'uradiganlar uchun.
Choyning tabiiy va xavfsiz tarkibi haqida qayg'uradiganlar uchun.
Choy marosimining qulayligini qadrlaydiganlar uchun.
Tarkibi: yashil choy, Kuril choyi (barg), oltin tayoq (o't), lingonberry (barg), zanjabil (ildiz), limon (po'stlog'i).
Yashil choy yurak va markaziy asab tizimining faoliyatini rag'batlantiradi, samaradorlik va faollikni oshiradi, charchoq va depressiyani engillashtiradi. Tarkibida erkin radikallar bilan kurashuvchi, hujayra qarishini oldini oluvchi polifenollar mavjud. Terining, qon tomirlarining holatini yaxshilaydi, qon pıhtılarının shakllanishiga to'sqinlik qiladi.
Kuril choyining radioprotektiv xususiyatlarida o'xshashi yo'q - radioaktiv moddalarni o'zlashtirish va ularning tanaga tarqalishini oldini olish. Antimikrobiyal, ekspektoran, xoleretik, gemostatik, biriktiruvchi va antioksidant ta'sirga ega.
Oltin tayoq xalq tabobatida siydik haydovchi, buyrak va siydik pufagidagi toshlarni eritish uchun ishlatiladi. Ortiqcha suyuqlikni toksinlar bilan samarali olib tashlashga yordam beradi.
Cowberry siydik pufagi va siydik yo'llari kasalliklari, urolitiyoz, past kislotali gastrit, artrit, gut uchun diuretik va dezinfektsiyalovchi sifatida ishlatiladi. Yallig'lanishga qarshi va og'riq qoldiruvchi ta'sirga ega. Tuz almashinuvini tiklash uchun eng qadimgi vosita.
Limon organizmni toksinlardan tozalaydi va ovqat hazm qilish trakti faoliyatini tartibga soladi. Tanadagi xolesterin darajasini 35-40% ga kamaytiradigan, shuningdek, aterosklerotik plaklarning shakllanishiga to'sqinlik qiluvchi moddalar mavjud. Peeling tarkibidagi efir moylari tufayli u antidepressant vazifasini bajaradi. Ichimlikka yoqimli ta'm beradi.
Zanjabil ovqat hazm qilishni yaxshilaydi, ayniqsa oqsillarni so'rilishini yaxshilaydi, antioksidant, yallig'lanishga qarshi, mikroblarga qarshi, spazmolitik, karminativ va qusishga qarshi ta'sirga ega, xolesterin va qon shakarini, shuningdek, spirtli ichimliklarning zararli ta'sirini kamaytiradi. O'tkir respirator kasalliklar va grippga yordam beradi, tananing umumiy ohangini yaxshilaydi
Bitta filtr qopiga 200 ml qaynoq suv quyib, 20 daqiqaga qoldiring, vaqti-vaqti bilan aralashtirib, filtr qopini siqib oling yoki siqib oling.
Choy ichimlik sifatida foydalaning.
Ta'mga shakar, asal, limon qo'shishingiz mumkin.
Qo'llash mumkin bo'lmagan holatlar: xun takviyasining tarkibiy qismlariga individual intolerans, asabiy qo'zg'aluvchanlikning kuchayishi, yuqori qon bosimi, yurak aritmi, og'ir ateroskleroz, homiladorlik, emizish.
Qo'llash bo'yicha ko'rsatmalar: kattalar kuniga 2 marta ½ chashka (100 ml) ovqat paytida, ertalab ichishadi. Tayyor infuzionni muzlatgichda 2 kundan ortiq bo'lmagan muddatda saqlang. Foydalanishdan oldin shifokor bilan maslahatlashish tavsiya etiladi. Qabul qilish muddati - 1 oy
© 2012 - 2025 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.