Hondashi-bu kombu suv o'tlari va quritilgan orkinosdan tayyorlangan bulyon granulalari bo'lgan sho'rva konsentrati. Xondashi tarkibida oqsil va temir mavjud.
Yapon oshxonasida sho'rvalar va soslar uchun asos sifatida ishlatiladi. Bundan tashqari, soya sousi bu bulon bilan suyultiriladi, shunda u shunchalik konsentratsiyalanmaydi.
Tarkibi: tuz, shakar, Bonito baliq kukuni, lazzat kuchaytirgichlar E621, E635, glyukoza.
Tayyorlash usuli: bir choy qoshiq bulonni 250 ml ga suyultiring.iliq suv. Sho'rvalar tayyorlash uchun ishlatiladi (shu jumladan an'anaviy yapon miso sho'rva) va turli xil idishlar uchun asos sifatida.
qabul qilinganda to'lov
qabul qilinganda to'lov
© 2012 - 2025 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.