Kalamar go'shti
Kalamar tana go'shti o'ziga xos baliq ta'miga va ozgina shirin ta'mga ega zich, bir hil go'shtga ega. Ovqat pishirishda qisqichbaqasimon tana go'shti va tentacles ishlatiladi va ular bir xil darajada mazali va to'yimli bo'ladi.
Kalamar - bu ham qovurilgan, ham qaynatilgan, to'ldirilgan, xamirda qovurilgan, dengiz mahsulotlari bilan aralashtirilgan nozik taom. Shuningdek, ular kalamarni salat, paella, makaron, hatto güveç, omletga qo'shadilar. Kalamar yoqimli ta'mga ega. Kalamar go'shti yurak, qalqonsimon bez, qon tomirlari, ishtaha va ovqat hazm qilish uchun yaxshi. Stressli odamlar uchun kalamar ishlatish juda yaxshi.
Доставка по городу Ташкент
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.