Yandex
Katalog
Qidiruv natijasi(0) Barcha mahsulotlar
    Kategoriyalar
      Qidiruv natijasi(0) Barcha mahsulotlar
        Kategoriyalar
          Makkonki BROTH (500 gr.) / Makkonki bulyoni (500 gr.)
          Makkonki BROTH (500 gr.) / Makkonki bulyoni (500 gr.)

          Makkonki BROTH (500 gr.) / Makkonki bulyoni (500 gr.)

          Sotuvda mavjud Kod: P-0108843
          100 000dan so'm dan 10 qadoq
          Ulgurji narxlar
          Tavsifi

          MAKCON BOILION

          Koliform bakteriyalarni aniqlash uchun

          Tarkibi

          Tarkibi

          g / l

          Jelatinning peptik hazm qilinishi

          17.00

          Laktoza monohidrat

          15.00

          Quruq o't pufagi

          10.00

          Bromokresol binafsha rang

          1,50

          * Quritilgan kukun, gigroskopik, quruq joyda, 25 ° C dan past haroratda mahkam yopiq idishda saqlang, to'g'ridan-to'g'ri quyosh nurlaridan saqlang.

          Foydalanish bo'yicha ko'rsatmalar

          35,01 g eritmani 1000 ml distillangan suvda eritib oling. Mediyani to'liq eritib olish uchun aralashtirib, qaynatish uchun sekin olovda qizdiring. Durham naychalari bilan sinov naychalariga quying. 15 daqiqa davomida 1,1 atm (121 ° C) avtoklav bilan sterilizatsiya qiling. Urug'ni kiritishdan oldin xona haroratiga qadar salqin.

          Tashqi ko'rinishi: aniq eritma, quyuq binafsha - qizil

          pH (25 ° C da): 7,3 ± 0,2

          Ish printsipi:

          Makkonki bulyoni koliform bakteriyalarni tanlab boyitish va hisoblash uchun ishlatiladi. Atrof-muhit Evropa, Amerika va Yaponiya farmakopeyalarining uyg'un talablariga javob beradi. 1,2,3 McConkey Broth - bu indikator sifatida 0,5% natriy taurokolat va litmusni o'z ichiga olgan McConkey tomonidan tavsiya etilgan asl safro bulyonining modifikatsiyasi. 4 Makkonki litmus o'rniga neytral qizil ko'rsatkich yordamida bu formulaning keyingi o'zgarishini taklif qildi. 5.6 Bolalar va Allen neytral qizilning inhibitiv ta'sirini namoyish etdi va uni kamroq inhibitiv bromokresol binafsha bilan almashtirdi. 7 Jelatinning pankreatik gidrolizati zarur azot manbai bilan ta'minlaydi. Laktoza - gramm-manfiy laktoza-fermentatsiya qiluvchi bakteriya uchun uglevod. Natriy xlorid hujayralarning osmotik muvozanatini saqlaydi. Quruq bosh safrosi gram-musbat mikroorganizmlarning ko'payishini oldini oladi. Gram-salbiy bakteriyalar, qoida tariqasida, ushbu vositada yaxshi o'sadi va laktoza ferment qilish qobiliyati bilan ajralib turadi. Laktofermentatsiya qiluvchi mikroorganizmlar Makkonki bulyonida juda yaxshi o'sadi va kislota hosil qiladi, bu esa muhitning sarg'ayishiga olib keladi. Gaz ishlab chiqariladi, u Durham quvurlarida yig'iladi. Fermentatsiya qilinmagan organizmlar yaxshi o'sishni ko'rsatmoqda, ammo kislota yoki gaz hosil qilmaydi. 10ml emlang. Tegishli mikroorganizmlarning oz miqdordagi (100 CFUdan ko'p bo'lmagan) va 35 ± 2 ° C haroratda 18-24 soat davomida inkubatsiya qilinadigan Makkonki bulyoni (TM H 109). Agar bir stakan Agar Makkonki (TMH 110) ustiga sepsangiz va 35 ± 2 ° C haroratda 18-24 soat davomida inkubatsiya qiling.

          Natijalarni sharhlash

          35-37 during C haroratda 18-24 soat davomida inkubatsiya paytida madaniy xususiyatlar kuzatildi .

          Sinov shtammlari

          Bank of America kodini kiriting

          O'sish

          Inokulum

          (CFU)

          Ishlab chiqarish

          Gaz / kislota

          Koloniyalarning paydo bo'lishi

          Escherichia coli

          25922

          Mo'l-ko'l

          10 - 100

          + / +

          Sariq rang

          Enterobakter aerogenlari

          13048

          Mo'l-ko'l

          10 - 100

          + / +

          Sariq rang

          Salmonella tifimuriyasi

          14028 yil

          Mo'l-ko'l

          10 - 100

          - / -

          Sariq rang

          Staphylococcus aureus

          25923

          Bostirilgan

          10 - 100

          -

          -

          Barchasini ko'rish
          Izohlar
          Izoh qoldirish

          Ushbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan

          Makkonki BROTH (500 gr.) / Makkonki bulyoni (500 gr.)
          Sotuvda mavjud Kod: P-0108843
          100 000dan so'm dan 10 qadoq
          Ulgurji narxlar
          Sotuvchi
          3.97
          AvikonTex Toshkent shahri, Shayxontohur tumani
          Проверено

          Mazkur sotuvchi haqidagi ma'lumot Soliq.uz tizimi orqali tekshirildi va ishonchli deb tasdiqlandi

          Batafsil
          Kompaniya izohlar
          Barchasini ko'rish
          Glotr-b Glotr-b m1