Eko-grill PGS-031C2 go'sht, baliq idishlari va parranda go'shtini simli tokchada yoki shishlarda pishirish uchun mo'ljallangan. O'rnatishning o'ziga xosligi dizaynda bo'lib, idishlarni kuyiksiz, eng muhimi, tutunsiz pishirish imkonini beradi, bu esa ularni yopiq joylarda pishirishga imkon beradi. Bizning panjarada pishirilgan shish kabob odatdagi usulda (ko'mir yoki tabiiy ko'mirda) pishirilganiga qaraganda ko'proq vitamin va ozuqaviy moddalarni saqlaydi. Asl mahsulotga (go'sht, baliq va boshqalar) qarab, isitgichlarning bir yoki ikkita qismini yoqish va tanadagi qo'shimcha burchaklar tufayli isitgichlardan barbekyugacha bo'lgan masofani o'zgartirish orqali isitish darajasini o'zgartirish mumkin. .
Seramika an'anaviy barbekyuning barcha ta'mini saqlab qolish uchun isitish elementi sifatida ishlatiladi. Va asl texnik yechim ixtiro qilindi, unda keramika isitish elementlari kabobni odatdagi panjara bilan bir xil tarzda qovuradi. Isitilgan metall juda yuqori to'lqin uzunligiga ega, ammo issiqlik nurlarining zichligi past. Seramika bilan vaziyat aksincha - to'lqin uzunligi past, lekin issiqlik nurining zichligi yuqori. Shuning uchun, bunday barbekyu panjarasida pishirilgan barbekyu suvli va aromatik bo'lib, mukammal qovuriladi. Va to'g'ri marinadlangan go'sht bilan "PGS" elektr barbekyu panjarasida tayyorlangan barbekyu ko'mirda pishiriladigan barbekyudan oshib ketishi mumkin. Ushbu texnik yechim barbekyu sog'liq uchun foydaliroq qiladi. Qovurish vaqti oddiy "ko'mir" panjara bilan bir xil. 15-20 daqiqa va kabob tayyor.
Endi tutun haqida. Tutunning asosiy qismi ko'mir yoqilishidan emas, balki uning ustiga yog'ning tomizilishidan kelib chiqadi. Shuning uchun elektr barbekyu panjarasida maxsus metall patnis tayyorlanadi. Kabob tayoqchalaridan tomizilgan yog 'to'g'ridan-to'g'ri bu sovuq panga tushadi va tutun bilan hech qanday muammo yo'q. Bunday uskunadan foydalanish foydasiga gapiradigan yana bir omil - bu ekologik. Olimlar ochiq olovdan olingan kaloriyalarning 45% to'g'ridan-to'g'ri barbekyu pishirishga ketishini isbotladilar. Qolgan 55 tasi esa atmosferaga kirib, kislorodni yoqib, karbonat angidridni hosil qiladi. Elektr barbekyu ishlab chiqaruvchilarda kaloriyalarning 95% ovqat pishirish uchun ishlatiladi va faqat 5% atrof-muhitga chiqariladi. Shunday qilib, umumiy ovqatlanish shoxobchalarini elektr barbekyularga tezroq o'tkazish atrof-muhitga katta foyda keltiradi. "C" seriyali PGS-031 elektr barbekyu panjaralarida (tutunsiz panjara) siz uyda, xoh u kafe, restoran yoki ko'p qavatli uydagi kvartirada ovqat pishirishingiz mumkin. Xulosa shuki, haqiqiy barbekyu "PGS" elektr barbekyu panjarasida o'tin, ko'mir, olov va tutun ishlatmasdan tayyorlanishi mumkin! va nafaqat pishirish, balki sog'lig'imiz va atrof-muhitimizga zarar etkazmasdan, sog'lom taom tayyorlang!
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.