Matcha - energiya manbai. Bu nafaqat immunitet ishini rag'batlantiradi, balki antiviral preparatlarni mustahkamlashning ajoyib analogidir. Uning muntazam iste'moli organizmga profilaktik ta'sir ko'rsatadi, saraton, yurak va qon tomirlari bilan bog'liq muammolar paydo bo'lishiga to'sqinlik qiladi.
Ushbu yapon ichimligining bir stakanida oddiy choyning o'n qismida bo'lgani kabi, tana uchun juda qimmatli moddalar mavjud. Antioksidantlarning katta zaxiralari tufayli, ularning eng kuchli katexinlari. Ular kuchli kanserogen elementlardir.
Qimmatbaho moddalar va vitaminlar majmuasi turli organik jarayonlarga bevosita ijobiy ta'sir ko'rsatadi:
yog' almashinuvini, metabolizmni tezlashtiradi; immunitetni rag'batlantiradi, viruslarga chidamliligini oshiradi;
Xolesterolni optimal darajaga kamaytirish;
hujayralarni faol yangilashga yordam berib, qarishni sekinlashtiring;
qon bosimini tenglashtirish;
toksinlar va shlaklarni olib tashlash orqali tozalang.
Matcha choyini tayyorlash usuli:
70 ml issiq suv (harorat-taxminan 80 daraja) uchun bir qoshiq kukunni tayyorlang, avval elakdan elenir. Quruq tarkibni idishga soling. An'anaga ko'ra, bu loy yoki chinni piyola. Suvni to'kib tashlang, aralashmani bambuk chig'anoq bilan urib, hech qanday tuproq hosil bo'lmaydi. Ichimlikning tayyorligi barqaror ko'pik va mustahkamlikning to'liq bir xilligi bilan belgilanadi. Kuchli ichimlik olish uchun 2 marta chang tarkibidagi miqdorni oshiring va issiq suv miqdori 50 ml ga kamayadi. pivo tayyorlash jarayonida chayqatmang, lekin aralashmani engil aralashtiring. Suyuqlik qalin va shirin bo'lib, tortilgan ta'mga ega bo'ladi.
оплата услуга через payme click to'lov naqt pul va uzkart click payme orqali to'lash mumkin
Оплата через наличными
© 2012 - 2025 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.