Genuyalik pesto - klassik italyan faslag'an sousi oilaviy retsept bo'yicha tayyorlanadi. Yangi faslag'an barglarining xushbo'y hidi, qalin tutarlılığı va achchiq o'tlar va qo'shimcha bokira zaytun moyi ohanglari bilan ajoyib ta'mi bilan ajralib turadi. Italyan tilidan tarjima qilingan" pesto " bu klassik italyan sosini tayyorlash jarayonining mohiyatini to'liq aks ettiruvchi bosish yoki ishqalashni anglatadi. U Reyhan barglari, qo'shimcha bokira zaytun moyi va xushbo'y, sho'r qattiq pishloqga asoslangan. Barilla Genovese pesto sousi qo'y pecorino pishloqidan foydalangan holda an'anaviy texnologiya yordamida tayyorlanadi. Fesleğen pestoni engil va yangi qiladi, pishloq esa unga o'ziga xos xushbo'y hid va lazzat beradi.
qabul qilinganda to'lov
qabul qilinganda to'lov
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.