Sabzavotli pomidor sousi Barilla "Napoletana" - o'rta er dengizi oshxonasining yorqin vakili. U piyoz, sarimsoq, o'tlar va ziravorlar aralashmasi bilan to'ldirilgan yumshoq Adriatik quyoshi ostida o'stirilgan pishgan pomidorga asoslangan. Ular har qanday taomni bezatadigan xushbo'y va xushbo'y guldastani yaratadilar. Barilla Napoletana uchun klassik foydalanish makaron sousidir. Bitta porsiyaga yorqin ta'm berish uchun faqat qoshiq kifoya qiladi. Eksperimentlarni sevuvchilar "Napoletana" asosida lazanya sousini tayyorlashlari mumkin. Makaron sousining tarkibi to'liq tabiiydir, bu uning qisqa saqlash muddati bilan tasdiqlanadi: ochilgandan so'ng, kavanoz tarkibini besh kun ichida iste'mol qilish kerak.
qabul qilinganda to'lov
qabul qilinganda to'lov
© 2012 - 2025 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.