Pushti qizil ikra ajoyib ta'mi va qizil ikra yoki alabalıkdan arzonroq narxi tufayli xaridorlar orasida talabga ega. Uni muzlatilgan, sovutilgan, konservalangan, tuzlangan, tuzlangan va dudlangan (kalorizator) sotib olish mumkin. Chekishdan oldin baliq ichiladi, agar bosh kesilmasa, gillalarni olib tashlash kerak. Tana go'shti yuviladi, tuzlanadi yoki marinadlanadi. Sovuq usulda maxsus kameralarda tutun bilan ishlov berish 25 °C dan yuqori bo'lmagan haroratda amalga oshiriladi va davomiyligi 2 soatdan 2 kungacha o'zgarishi mumkin.
TM baliq milining sovuq dudlangan pushti qizil ikra bo'laklari shaffof vakuum bilan o'ralgan holda chiroyli tarzda joylashtirilgan. Go'sht mo " tadil sho'r bo'lib, xushbo'y hidli tumanga ega.
T da saqlash muddati -5 dan +5 °C gacha 60 kun. Ochilgandan keyin muzlatgichda 24 soatdan oshmasligi kerak.
qabul qilinganda to'lov
qabul qilinganda to'lov
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.