U toksinlarni va ortiqcha suyuqlikni olib tashlaydi, sog'liqqa zarar etkazmasdan zararli omonatlarni parchalaydi. Qo'llash uchun ko'rsatmalar: Ichak faoliyatini faollashtiradi, ayniqsa parhezlar uchun foydalidir; Buyrak faoliyatini yaxshilaydi va jigar faoliyatini normallantiradi; Ortiqcha suyuqlikni tanadan olib tashlaydi, shu bilan toksinlar va toksinlarni maqbul ravishda olib tashlashga hissa qo'shadi; Terini tozalaydi; Homilador ayollar uchun juda foydali Narin Nahrin Peach Whey ilovasi: Xona haroratida bir osh qoshiq zardobni 100 ml toza suvda aralashtiring. Ovqatdan 20-30 daqiqa oldin kuniga 1-2 marta oling. Og'ir toksinlar dietasi uchun - kuniga 1 litr suyultirilgan zardobni iching. Buning uchun 1 litr sovuq qaynatilgan suvda yoki qaymoqsiz sutda 60 g (taxminan 4-5 osh qoshiq) aralashtiring. Tayyorlangan ichimlikni muzlatgichda saqlang. 24 soat ichida iste'mol qiling! Zardobni 5-6 osh qoshiq dozada olish tavsiya etilmaydi. bir haftadan ko'proq vaqt davomida qoshiq. Qo'llashning ushbu usuli bilan bir hafta davomida tanaffus qilish kerak va keyin mahsulotni olishni davom ettirish kerak. Eng yaxshi ta'mga erishish uchun sovutilgan ichimlikni iching. Bundan tashqari, zardob - bu har kuni iste'mol qilishimiz mumkin bo'lgan tana uchun qimmatli oqsillarni ortiqcha kaloriyalardan qo'rqmasdan iste'mol qilishimiz mumkin bo'lgan tabiiy mahsulot. Sut zardobi ochlikni mukammal darajada qondiradi, buning natijasida uni vazn yo'qotish uchun samarali tabiiy vosita va turli xil parhezlarning asosi sifatida ishlatish mumkin. Zardobli qattiq moddalarning asosiy tarkibiy qismi laktoza. Laktoza xususiyati shundaki, uning ichakdagi gidrolizlanishi sekinlashadi, shuning uchun fermentatsiya jarayonlari cheklangan, foydali ichak mikroflorasining hayotiy faoliyati normallashadi, parchalanish jarayoni va gaz hosil bo'lishi sekinlashadi. Bug'doy keksa va ortiqcha vaznli odamlar uchun ajoyib taomdir. Zardobning Narin Nahrin shaftoli bilan tarkibi: zardob kukuni, fruktoza, inulin, lavlagi sharbati kukuni, zardob oqsili, limon kislotasi, shaftoli kukuni, beta-karotin. Ta'sis tarkibiy qismlarining batafsil tavsifi. Bug'doy - bu pishloq, tvorog va kazein ishlab chiqarishda hosil bo'lgan mahsulot. Ushbu mahsulotlarni ishlab chiqarish jarayonida sut tarkibidagi o'rtacha 50% sut zardobiga, shu jumladan laktoza, oqsillarning ko'p qismi, deyarli barcha tuzlar va sutning iz elementlari (kaliy, kaltsiy, magniy, fosfor), shuningdek vitaminlar kiradi. Inulin glyukoza so'rilishini pasaytiradi, ichak florasini normallashtiradigan bifidobakteriyalarning ko'payishiga yordam beradi. Vujuddan toksinlarni, og'ir metal tuzlarini, radionuklidlarni, xolesterolni olib tashlaydi. Fruktoza karbongidrat bo'lib, shakardan farqli o'laroq, qondagi glyukoza miqdorini oshirmaydi, bu diabet bilan kasallangan odamlar uchun shaftoli zardobidan foydalanishga imkon beradi. Limon kislotasi tanadan chiqindi mahsulotlarni tezda olib tashlaydi va shishishni kamaytiradi. Organizmda kislota-baz muvozanatini saqlaydi. Oshqozon osti bezi va oshqozon sekretsiyasini yaxshilaydi, ovqat hazm qilish jarayonini yaxshilaydi. Hajmi: 450 g Xun takviyesi dori emas.
© 2012 - 2025 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.