Sut sifatini tekshirgich "Lactan 1-4 M"
Uchrashuv
Lactan 1-4M tekshirgichi kimyoviy reagentlardan foydalanmasdan 180 soniya ichida eng muhim parametrlarni - oqsil, yog ', SOMO, zichlikni - yangi, konservalangan, pasterizatsiya qilingan, normallashtirilgan, qayta tiklangan, qayta tiklangan sut va uzoq muddatli sutni aniqlash imkonini beradi.
Ushbu tekshirgichning muhim xususiyati oqsilni o'lchash qobiliyatidir. Proteinni aniqlashning bitta an'anaviy usuli taxminan 6 soat davom etadi va qo'shimcha materiallardan foydalanishni talab qiladi. Shu bilan bir qatorda barqarorlik ko'rsatkichlari, xavfsizlik, aniqlik va arzon narxlardagi tahlilni ta'minlaydigan "Lactan 1-4 M" ultratovushli analizatordan foydalanish.
Ishlatilgan quvvat manbai 100 dan 260 V gacha bo'lgan tarmoqdagi kuchlanish pasayishida barqaror ishlashni aniqlaydi.
"Lactan 1-4 M" - bu ishonchli, ishlatish uchun qulay va barqaror, yuqori sifatli tekshirgich bo'lib, bu tahlil qilish uchun moddiy va vaqt xarajatlarini kamaytirishga imkon beradi.
Xususiyatlarning nomi | Sut sifatini o'lchagan ko'rsatkich | ||||
Ommaviy yog 'ulushi,% | SOMO ning massa ulushi,% | Oqsilning massa ulushi,% | Zichlik kg / m 3 ga teng | ||
1 o'lchov oralig'i | 0-10 |
6-12 |
1,5-3,5 |
1000-1040 | |
0-5 | 5 dan 10 gacha | ||||
2 Asosiy mutlaq xatoning tizimli tarkibiy qismining ruxsat etilgan qiymatlari chegarasi,% | ± 0,05 | ± 0,1 | ± 0,2 | ± 0,1 | ± 0,03 |
3 Xatoning tasodifiy komponentining standart og'ishining ruxsat etilgan qiymatlari chegarasi,% | ± 0,02 | ± 0,03 | ± 0,03 |
± 0,03
|
± 0,2
|
4 bitta sut namunasida yog ', SOMO, oqsil va zichlikning massa ulushini o'lchashning o'rtacha vaqti 5 daqiqadan oshmaydi; 5 tekshirgichni isitish va ish rejimini o'rnatish vaqti 30 daqiqadan oshmaydi; 6 Maksimal quvvat sarfi 60 V ∙ A dan oshmaydi; 7 tekshirgichning o'lchamlari 330x240x110 mm dan oshmaydi; 8 tekshirgichning massasi 3 kg dan oshmaydi; 9 Kamida 10000 soat ishlamay qolish o'rtasidagi o'rtacha vaqt; 10 dan kam bo'lmagan o'rtacha xizmat muddati. |
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.