Tavsif Toksinlar va ortiqcha suyuqlikni olib tashlaydi, sog'likka zarar bermasdan zararli birikmalarni parchalaydi. Foydalanish uchun ko'rsatmalar: · Ichak faoliyatini rag'batlantiradi, ayniqsa dietalar uchun foydalidir; · Buyrak faoliyatini yaxshilaydi va jigar faoliyatini normallashtiradi; · Tanadan ortiqcha suyuqlikni olib tashlaydi, shu bilan toksinlar va toksinlarni optimal olib tashlashga hissa qo'shadi; · Terini tozalaydi; Homilador ayollar uchun juda foydali Narin Naxrin shaftoli zardobini qo'llash: Bir osh qoshiq zardobni xona haroratida 100 ml toza suvda aralashtiring. Ovqatdan 20-30 daqiqa oldin kuniga 1-2 marta oling. Og'ir toksinlar dietasi uchun - kuniga 1 litr suyultirilgan zardob iching. Buning uchun 1 litr sovuq qaynatilgan suvga yoki yog'siz sutga 60 g (taxminan 4-5 osh qoshiq) aralashtiring. Tayyorlangan ichimlikni muzlatgichda saqlang. 24 soat ichida iste'mol qiling! Zardobni 5-6 osh qoshiq dozasida olish tavsiya etilmaydi. bir haftadan ko'proq vaqt davomida qoshiq. Qo'llashning bu usuli bilan bir hafta tanaffus qilib, keyin mahsulotni qabul qilishni davom ettirish kerak. Eng yaxshi ta'm uchun, sovutilgan ichimlikni iching. Bundan tashqari, zardob - bu tabiiy mahsulot bo'lib, biz har kuni iste'mol qila olamiz, organizm uchun qimmatli oqsillarni o'zlashtiramiz va ortiqcha kaloriyadan qo'rqmaymiz. Sut zardobi ochlikni mukammal darajada qondiradi, buning natijasida uni vazn yo'qotishning samarali tabiiy vositasi va turli xil parhezlar uchun asos sifatida ishlatish mumkin. Zardobdagi qattiq moddalarning asosiy tarkibiy qismi - laktoza. Laktozaning o'ziga xos xususiyati uning ichakda sekin gidrolizlanishi, shuning uchun fermentatsiya jarayonlari cheklangan, foydali ichak mikroflorasining hayotiy faoliyati normallashadi, chirigan jarayonlar va gaz hosil bo'lishi sekinlashadi. Zardob - keksalar va ortiqcha vaznli odamlar uchun ajoyib taom. Shaftoli Narin Naxrin bilan zardobning tarkibi: zardob kukuni, fruktoza, inulin, lavlagi sharbati kukuni, zardob oqsili, limon kislotasi, shaftoli kukuni, beta-karotin. Zardob - pishloq, tvorog va kazein ishlab chiqarishda hosil bo'lgan mahsulot. Bu mahsulotlarni ishlab chiqarishda sutning qattiq moddalarining o'rtacha 50% i zardobga o'tadi, shu jumladan ko'pchilik laktoza, oqsillar, sutning deyarli barcha tuzlari va iz elementlari (kaliy, kaltsiy, magniy, fosfor), shuningdek vitaminlar. Inulin glyukoza so'rilishini kamaytiradi, bifidobakteriyalar o'sishiga yordam beradi, ichak florasini normallashtiradi. U shlaklarni, og'ir metallarning tuzlarini, radionuklidlarni, xolesterolni tanadan olib tashlaydi. Fruktoza - bu uglevod, shakardan farqli o'laroq, qondagi glyukoza miqdorini ko'tarmaydi, shuning uchun qandli diabetga chalinganlar uchun shaftoli zardobidan foydalanish mumkin bo'ladi. Limon kislotasi tanadan chiqindilarni tezda olib tashlaydi va shishishni kamaytiradi. Tanadagi kislota-baz muvozanatini saqlaydi. Oshqozon osti bezi va oshqozon sekretsiyasini rag'batlantiradi, ovqat hazm qilish jarayonini yaxshilaydi. Hajmi: 450 g Oziq -ovqat qo'shimchalari dori emas.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.