KIMYOVIY NOMI E415 CAS 11138-66-2
Tavsif:
Oziq-ovqat xanthan gum 200 mesh oziq-ovqat sanoatida emulsifikator va E415 oziq-ovqat qo'shimchasi sifatida stabilizator sifatida ishlatiladigan tabiiy polisakkariddir.
Xususiyatlari:
Ksantan sovuq va issiq suvda, shakar eritmalarida va sutda eriydi. Ksantanning suvli eritmalari g'ayrioddiy xususiyatga ega - mexanik yuk ostida ular yopishqoqligini yo'qotadi, mexanik ta'sir tugashi bilanoq, asl yopishqoqlik darhol tiklanadi. Ksantan juda kuchli quyuqlashtiruvchi, kislotali va sho'r muhitda barqaror; oziq-ovqat sanoatida quyuqlashtiruvchi, stabilizator, suv saqlovchi komponent sifatida keng qo'llaniladi. Ko'pincha guar gumi bilan birga mayonez ishlab chiqarish uchun stabilizatsiya tizimlariga kiritilgan.
Zarrachalar hajmi 200 mesh.
Ilova:
mayonez, soslar
sutli mahsulotlar
meva va sabzavotlar konservalari
funktsional aralashmalar
ichimliklar
tez tayyorlanadigan ovqat
Paket:
sumka 25 kg
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.