Olio Extra Vergine-restoran tipidagi zaytun moyi. Oloyni gazaklar, pishiriqlar, salatlar, soslar va, albatta, qovurish uchun qo'shish mumkin. Ushbu italyan moyining kislotaligi 1% gacha. Qo'shimcha vergine zaytun moyi pishgan zaytundan sovuq mexanik presslash orqali tayyorlanadi. Texnologiyaga ko'ra, u har qanday konservantlar va qo'shimchalardan xoli bo'lishi kerak.
Tabiiy va yuqori sifatli moy tabiiy yashil rangga ega bo'lishi kerak. Yog ' barcha taomlaringizning ta'mini mukammal ta'kidlaydi va to'ldiradi. Bu, ayniqsa, salat kiyinish, shuningdek, baliq va go'shtli taomlarni tayyorlash va qovurish uchun juda muhimdir. Ishlab Chiqaruvchi-Olificio Ambruoso S. R. L.. Qadoqlash-besh litrli banka. Olio extra vergine di oliva - ni quyosh nurisiz salqin xonada saqlang.
Доставка по городу Ташкент
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.