Agram nuri - xamirning elastikligini oshirish uchun ishlatiladigan javdar, javdar-bug'doy va donli non uchun xamirturush. Uyda tayyorlangan pishiriqlarning ta'mi va hidini yaxshilaydi. Tayyor mahsulotlarni yangi saqlaydi. Tavsiya etilgan dozasi unning og'irligi 1-2% ni tashkil qiladi. Og'irligi: 250g Tarkibi: bug'doy uni, ikkinchi navli bug'doy uni. Oziq-ovqat qo'shimchalari: kislotalik regulyatorlari (limon kislotasi E330, E263). 100 g mahsulotning ozuqaviy qiymati (o'rtacha ko'rsatkichlar): oqsillar - 10 g, yog'lar - 2 g, uglevodlar - 43,0 g. Energiya qiymati / kaloriya qiymati: 1320 kJ / 320 kkal Yaroqlilik muddati: 9 oy, +5 dan + 25C gacha bo'lgan haroratda va nisbiy namlik 75% dan oshmaydi.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.