window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-M6NQB6MVE8');
Umumiy xususiyatlar
Paprika - sabzavotli qalampirning bir turi bo'lgan yumshoq qizil qalampirni quritish va kukunlash orqali olingan ziravorlar. Quritilgan paprika maydalashdan oldin undan urug'lar va ichki tolalar chiqariladi. Shunday qilib, ziravorning haddan tashqari achchiqligi oldini oladi, chunki achchiq ta'mga javob beradigan kapsaitsin moddasi asosan qalampir urug'larida mavjud.
Pishirishda paprikani quruq shaklda ishlatish odatiy holdir, ba'zi idishlarni sepib, ularga qizg'ish-to'q sariq rang va achchiq ta'm beradi. Biroq, paprika juda qiziqarli ziravordir - u isitish vaqtida turli xil soyalar bilan o'zining noyob shirin hidini ochib beradi, shuning uchun soslar va issiq ovqatlarga ziravorlar qo'shib, oshpazlar ko'plab retseptlarni yaxshilashga muvaffaq bo'lishdi.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.