Xemingueyning hikoyasi sahifalaridagi afsonaviy baliq endi "Dadamning do'koni"da. Marlin-olijanob baliq, dunyodagi eng yaxshi restoranlarda xizmat qiladigan noyob noziklik. Tinch okeanining tubidan yangi muzlatilgan Marlin filesi bizning assortimentimiz uchun og'izni sug'oradigan yangilikdir.
Mehmonlarni mazali g'ayrioddiy taom bilan ajablantirmoqchimisiz? Ular uchun panjara filetosini tayyorlash-bu lazzatlanishning eng yaxshi usuli. Gril yo'qmi? Oddiy Pandan foydalaning! Bu erda asosiy narsa quritmaslikdir, chunki mahsulot kam yog'li. Pishirishdan oldin uni limon sharbati va zaytun moyi aralashmasida 20 daqiqa davomida marinadlang. Tuz, qalampir va panga yuboring. Har tomondan 3 daqiqadan ko'p bo'lmagan yuqori olovda qovuring! Bunday holda, go'sht yumshoq va suvli bo'ladi.
Ta'mi jihatidan Marlin orkinosga eng yaqin. Yapon taomlarida ular bir-birining o'rnini bosadigan ingredientlardir. Fileto yumshoq pushti rangga ega, ta'mi parranda go'shtiga o'xshaydi, buning uchun baliq ikkinchi nomini oldi – "dengiz Tovuqi".
Mahsulot oson hazm bo'ladigan oqsil, tiamin, selen, B6 vitamini va Omega-3 to'yinmagan yog'li kislotalarga boy. Yog ' miqdori pastligi sababli mutaxassislar uni parhez menyusiga kiritishga ruxsat berishadi. Shifokorlar uni yurak xurujining oldini olish, qondagi xolesterin miqdorini pasaytirish, yurak va buyrak kasalliklarining oldini olish uchun ishlatishni maslahat berishadi.
Marlinni sinab ko'ring va siz uni ajoyib ta'mi va mayda suyaklari yo'qligi uchun yaxshi ko'rasiz.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.