window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-M6NQB6MVE8');
Fermentlangan javdar maltasi barcha javdar pishirilgan mahsulotlarida foydalanish uchun javob beradi. Boy ta'm va xushbo'y hid beradi. Bu non va boshqa pishirilgan mahsulotlar uchun tabiiy sifatni yaxshilovchi vositadir. Yakuniy mahsulotning biologik qiymatini oshiradi. Og'irligi: 300g Tarkibi: quruq fermentlangan maydalangan javdar maltasi. 100 g mahsulotning ozuqaviy qiymati (o'rtacha ko'rsatkichlar): oqsillar - 9,0 g, yog'lar - 1,0 g, uglevodlar - 80,0 g. Energiya qiymati / kaloriya qiymati: 1400kJ / 340 kkal Yaroqlilik muddati: 12 oy, -15 dan +30 ° C gacha bo'lgan haroratda va nisbiy namlik 75% dan oshmaydi. Maxsus hidli mahsulotlar bilan birga saqlashga yo'l qo'yilmaydi. Javdar noni uchun siz olishni istagan rangga qarab 20-50 g malt qo'shish tavsiya etiladi.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.