Matcha choyi
Matcha - yapon yashil choyi, energiya, vitaminlar, minerallar, antioksidantlar va muhim aminokislotalarning haqiqiy manbai. U mukammal darajada tonlaydi, immunitet tizimini rag'batlantiradi va umumiy restorativ antiviral preparatlarning ajoyib analogidir. Matchani muntazam iste'mol qilish tanaga profilaktik ta'sir ko'rsatadi, saraton, yurak va qon tomirlari bilan bog'liq muammolarni oldini oladi. Bularning barchasi antioksidantlarning katta zahiralari tufayli, ularning eng kuchlisi antikanserogen elementlarga ega katexinlardir.
Matcha turli xil organik jarayonlarga bevosita ijobiy ta'sir ko'rsatadi:
- yog 'almashinuvi va metabolizmini tezlashtirish;
- immunitet tizimini rag'batlantiradi, viruslarga chidamliligini oshiradi;
- xolesterin darajasini optimal darajaga tushirish;
- qarishni sekinlashtiradi, hujayralarning faol yangilanishini rag'batlantiradi;
- qon bosimini normallantiradi;
- tanani tozalaydi, toksinlar va chiqindilarni olib tashlaydi.
Matcha choyini tayyorlash usuli:
70 ml issiq suv (harorat taxminan 80 daraja) uchun avval elakdan o'tkazilgan bir qoshiq kukunni tayyorlang. Quruq ingredientni idishga joylashtiring. Suvga to'kib tashlang, bo'laklar paydo bo'lishiga yo'l qo'ymaslik uchun aralashmani bambuk mo'ylov bilan uring. Ichimlikning tayyorligi barqaror ko'pik hosil bo'lishi va mustahkamlikning to'liq bir xilligi bilan belgilanadi. Kuchli ichimlikni olish uchun kukunli ingredient miqdorini 2 barobar oshiring va issiq suv hajmini 50 ml ga kamaytiring. Pivo tayyorlash jarayonida urmang, lekin aralashmani engil aralashtiring. Suyuqlik qalin va shirin bo'ladi, tortdan keyin ta'mga ega.
Arzon Magazin kompaniyasi go'zallik va salomatlikni saqlash uchun tabiiy mahsulotlarning katta tanlovini taklif etadi. Biz doimiy ravishda assortimentimizni yangilab boramiz va mijozlarga faqat mashhur ishlab chiqaruvchilarning eng yaxshi mahsulotlarini taklif qilishga intilamiz.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.