Muffin, pechene, zanjabil, pirojnoe va vafli pishirish uchun makkajo'xori. Bu mahsulotlarga chiroyli oq rang va maydalangan tuzilish beradi. Pishiriqlar - musslar, souslar, kremlar, plomba va muzqaymoq uchun qalinlashtiruvchi vosita sifatida ideal. Tarkibi: makkajo'xori kraxmal. Kleykovina, soya, tuxum, sut, daraxt yong'oqlari, yerfıstığı, kunjut urug'lari, selderey, xantal izlari bo'lishi mumkin. 100 g mahsulotning ozuqaviy qiymati (o'rtacha ko'rsatkichlar): oqsillar - 0 g, yog'lar - 0 g, uglevodlar - 85,0 g. Energiya qiymati / kaloriya tarkibi - 1420 kJ / 340 kkal. Yaroqlilik muddati: toza, quruq, yaxshi ventilyatsiya qilingan xonalarda 24 oylik harorat 20 ± 5 ° C va nisbiy namlik 75% dan oshmaydi. Maxsus hidli mahsulotlar bilan birga saqlashga yo'l qo'yilmaydi. Og'irligi: 200 gr. Ishlab chiqarish: Rossiya. Issiq shishgan kraxmal. Harorat 65-76C.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.