Ikra yog'i-turli xil baliqlarning ikra qo'shimchalari bilan sariyog': seld, losos va boshqalar.pishirishda yoki sendvich va sovuq atıştırmalıklar tayyorlashda ishlatiladi. Bundan tashqari, salat retseptlari mavjud, bu erda asosiy tarkibiy qismlardan biri ikra yog'i. Evropa oshxonasida keng tarqalgan.
Rossiyada ushbu mahsulot juda mashhur. Arzon narx, yoqimli ta'm, mazali nonushta qilish imkoniyati - ehtimol bu erda ruslar moyni juda yaxshi ko'rgan asosiy voqealar. Shuni ta'kidlash kerakki, baliq ikra va sariyog'ning yoqimli nozik ta'mi mukammal birlashadi.
Amaliy oshpazlar ikra yog'ini pishirish uchun to'ldirish sifatida ishlatishadi. Ilohiy puflar olinadi. Odatda ikra yog'i shunchaki nonga yoyiladi yoki sendvich tayyorlanadi. Umuman olganda, agar siz baliqlarga befarq bo'lmasangiz va mazali taomlarni yaxshi ko'rsangiz, bu mahsulot sizning oshxonangizda bo'lishi kerak.
Ikra yog'ini sotib olayotganda, tarkibiga e'tibor bering. Avvalo, uning o'rnini bosuvchi moddalar emas, balki sariyog ' bo'lishi kerak. Bundan tashqari, tarkibida baliq chiqindilari emas, balki ikra bo'lishi kerak. Shisha idishlarda saqlash tavsiya etiladi. Muzlatgichda 2-3 kundan ortiq saqlamang. Ushbu davrda yog ' yomonlashmaydi, lekin uning hidini yo'qotadi.
© 2012 - 2024 glotr.uz. Barcha huquqlar himoyalangan.